Mind Riders – Apua jännittämiseen  valmennus 

Kysele alkavaa kurssia, mahdollisuus yksityisvalmennukseen

  • Haluaisitko, että yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin myös jännittävässä tilanteessa?

  • Miltä tuntuisi saada itsestäsi paras esille ja lisää lempeyttä sekä hyväksyntää itseäsi kohtaan?

  • Helpottaisiko sinua löytää ydinasia, joka auttaa juuri sinua kehittymään taitavaksi ratsastajaksi?

Meidän omalla sisäisellä puheellamme on uskomaton vaikutus siihen, miten toimimme. Usein mietimme asioita jo etukäteen sen kannalta, mikä voisi mennä pieleen ja maalaamme mielessämme kauhukuvia. Oma kunnianhimomme voi myös mennä hevosen edelle, jolloin olemme liian kärsimättömiä ymmärtämään hevosta – tai sitten olemme vain niin stressaantuneita / jännittyneitä, että se heijastuu negatiivisesti hevoseen.

Hevonen on erityisen herkkä ja intuitiivinen eläin. Hevonen on myös laumaeläin ja pakoeläin, joten reilu, ansaittu johtajuus on tärkeä asia, jotta hevosen kanssa voidaan toimia mahdollisimman turvallisesti. Hevosesta heijastuu aina oma mielialamme ja taitotasomme. Kun olet esimerkiksi kärsivällinen, rento, kannustava, rohkea, luottavainen ja määrätietoinen, ansaitset hevosen silmissä johtajuuden ja saat parhaan mahdollisen yhteistyön hevosen kanssa.


Ilmoittaudu mukaan heti!

Yksityisvalmennus puhelimitse tai netin kautta 45€/n.45 min.
Tai 80€/n. 90 min.
Siihen liittyvä ratsastusvalmennus 80€/ tunti + matkat ja mahdollinen hevosvuokra tai tilavuokra. Ryhmätunti 120€


Mind Riders – Apua jännittämiseen -valmennus, kysele lisää 0400307493


Mind Riders – Apua jännittämiseen -valmennus tukee kehittymistäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi esille, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuu paremmin. Saatat lisäksi sisäisen kriitikkosi lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi ajatuksella, että ns. virheet eivät haittaa, vaan ne ovat osa oppimista.

Haluan auttaa sinua löytämään parhaan puolen itsestäsi. Teemme valmennuksessa muutamia käytännön harjoituksia, ja saat ohjeita, joita voit ottaa käyttöön arjen toimissasi. Perehdymme itsetuntemukseen ja saat työkaluja itsesi kehittämiseen ratsastajana. Tavoitteena on sujuva yhteistyö hevosesi kanssa sekä oman mielen hallinta ja sen ymmärtäminen."Jännittäminen on luonnollista ja  jokainen voi oppia hallitsemaan sitä harjoittelemalla. Olen itse ollut todella kova jännittämään monia tilanteita elämässäni, kuten esiintymiset, uudet tilanteet, valmentajat, kilpailut jne.  Kun opin hallitsemaan jännittämistäni, aloin menestymään kilparatsastamisessa ja olen voittanut  mm. vaativan kansainvälisen esteratsastusluokan FinnDerbyn vuonna 1999. Haluan nyt jakaa kaiken oppimani myös sinulle, jotta voit nauttia ratsastuksesta entistä enemmän ja kehittyä siinä paremmaksi."  –Suski

Kuva: Jutta Koivula

SUSKI SUOMELA

  • Kilpaillut esteissä kansallisella & kansainvälisellä tasolla 150 cm asti
  • Kouluttanut ja nostanut kymmeniä nuoria hevosia 120–150 cm tasolle
  • Uudelleenkouluttanut ongelmahevosia turvallisiksi ratsuiksi
  • Valmistunut ratsastuksenopettajaksi 1987, Master-ratsastuksenopettajaksi 2001
  • opettanut tuhansia ihmisiä ratsastamaan, ratsastajien tason vaihdellessa alkeisratsastajista kilparatsastajiin (lähinnä esteratsastuksessa)
  • Kilpaillut myös kouluratsastuksessa ja kouluttanut hevosia nuorten hevosten koululuokkiin ja laatuarvosteluihin


Ratsastuksen master-opettaja on kansainvälisesti kvalifioitu korkein  ratsastuksenopettajan taso, mille yhtenä edellytyksenä on kilpailu vaativalla tasolla este- tai kouluratsastuksessa sekä nuoren hevosen kouluttaminen.