Mind Riders – apua jännittämiseen  -nettivalmennus

 • Haluaisitko, että yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin myös jännittävässä tilanteessa?

 • Miltä tuntuisi saada itsestäsi paras esille ja lisää lempeyttä sekä hyväksyntää itseäsi kohtaan?

 • Helpottaisiko sinua löytää ydinasia, joka auttaa juuri sinua kehittymään taitavaksi ratsastajaksi?

Meidän omalla sisäisellä puheellamme on uskomaton vaikutus siihen, miten toimimme. Usein mietimme asioita jo etukäteen sen kannalta, mikä voisi mennä pieleen ja maalaamme mielessämme kauhukuvia. Oma kunnianhimomme voi myös mennä hevosen edelle, jolloin olemme liian kärsimättömiä ymmärtämään hevosta – tai sitten olemme vain niin stressaantuneita / jännittyneitä, että se heijastuu negatiivisesti hevoseen.

Hevonen on erityisen herkkä ja intuitiivinen eläin. Hevonen on myös laumaeläin ja pakoeläin, joten reilu, ansaittu johtajuus on tärkeä asia, jotta hevosen kanssa voidaan toimia mahdollisimman turvallisesti. Hevosesta heijastuu aina oma mielialamme ja taitotasomme. Kun olet esimerkiksi kärsivällinen, rento, kannustava, rohkea, luottavainen ja määrätietoinen, ansaitset hevosen silmissä johtajuuden ja saat parhaan mahdollisen yhteistyön hevosen kanssa.


Ilmoittaudu mukaan heti – seuraava kurssi alkaa maanantaina 19.11. klo 20!

Ilmoittaudu 10.11. mennessä: suskif@saunalahti.fi tai tekstiviestillä 0400 307 493.  Ole nopea – kurssilla on rajattu määrä paikkoja! 


Mind Riders – apua jännittämiseen -nettivalmennus 19.11.–17.12.2018

Kurssin hinta: 63 €

 • Nettivalmennus ryhmässä joka toinen maanantai klo 20–21 yhteensä 3 kertaa, 19.11, 3.12. ja 17.12. Pääset suoraan keskustelemaan Suskin ja ryhmän muiden jäsenten kanssa. Saat lisäksi valmennuksesta tallenteen, josta pääset myöhemmin kertaamaan.
 • Kurssimateriaali 
 • Harjoitukset, joilla pääset harjoittamaan ja syventämään valmennuksen oppeja käytännössä nettitapaamisten välissä.  
 • Suljettu FB-ryhmä, jossa keskustelut aiheesta jatkuvat ryhmän kanssa. Kannustamme ja tuemme toisiamme!
 • BONUS: oma henkilökohtainen 30 min puhelinvalmennus Suskin kanssa. Suski soittaa sinulle sovittuna ajankohtana ja pääset luottamuksellisessa keskustelussa käymään läpi keskeisimpiä kysymyksiäsi. 

Valmennus tapahtuu Zoom.us-alustalla: https://zoom.us/


Mind Riders – apua jännittämiseen -nettivalmennus tukee kehittymistäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi esille, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin. Saat lisäksi sisäisen kriitikkosi lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi ajatuksella, että ns. virheet eivät haittaa, vaan ne ovat osa oppimista.

Haluan auttaa sinua löytämään parhaan puolen itsestäsi. Teemme jo valmennuksissa muutamia käytännön harjoituksia ja saat jokaisella kerralla väliviikoille ohjeita, joita voit ottaa käyttöön arjen toimissasi. Lisäksi saat ryhmän tuen ja jaat ryhmäläisten ajatuksia ja oivalluksia, joista voit itsekin oppia.  Tavoitteena on sujuva yhteistyö hevosesi kanssa.


Kuva: Jutta Koivula

SUSKI SUOMELA

 • Kilpaillut esteissä kansallisella & kansainvälisellä tasolla 150 cm asti
 • Kouluttanut ja nostanut kymmeniä nuoria hevosia 120–150 cm tasolle
 • Uudelleenkouluttanut ongelmahevosia turvallisiksi ratsuiksi
 • Valmistunut ratsastuksenopettajaksi 1987, opettanut tuhansia ihmisiä ratsastamaan, ratsastajien tason vaihdellessa alkeisratsastajista kilparatsastajiin (lähinnä esteratsastuksessa)
 • Kilpaillut myös kouluratsastuksessa ja kouluttanut hevosia nuorten hevosten koululuokkiin ja laatuarvosteluihin


"Jännittäminen on luonnollista ja  että jokainen voi oppia hallitsemaan sitä harjoittelemalla. Olen itse ollut todella kova jännittämään monia tilanteita elämässäni, kuten esiintymiset, uudet tilanteet, valmentajat, kilpailut jne.  Kun opin hallitsemaan jännittämistäni, aloin menestymään kilparatsastamisessa ja olen voittanut  mm. vaativan kansainvälisen esteratsastusluokan FinnDerbyn vuonna 1999. Haluan nyt jakaa kaiken oppimani myös sinulle, jotta voit nauttia ratsastuksesta entistä enemmän ja kehittyä siinä paremmaksi."  –Suski


Ratsastuksen master-opettaja on kansainvälisesti kvalifioitu korkein mahdollinen ratsastuksenopettajan taso, mille yhtenä edellytyksenä on kilpailu vaativalla tasolla este- tai kouluratsastuksessa sekä nuoren hevosen kouluttaminen.